Quantcast
Channel: Secretele
Viewing all 3403 articles
Browse latest View live

Animalul pe care îl observi prima oară în această imagine divulgă amănunte interesante despre tipul tău de personalitate

$
0
0
În ilustrația de mai jos sunt reprezentate mai multe figuri grafice suprapuse. Privește cu atenție imaginea și alege prima figură pe care o distingi din colaj.

Rezultatele alegerii tale divulgă lucruri interesante despre personalitatea și modul tău de gândire.

Gata? Haide să vedem ce indică rezultatele:

test personalitate cu animale
Citeste...

A înţelege versus a fi de acord!

$
0
0
Un articol de Claudia Bulacu

Trăim vremuri destul de agitate, în care fiecare face ce crede pentru a avea o viaţă mai uşoară şi mai frumoasă. De multe ori,acţiunile noastre sau ale semenilor noştri nu sunt tocmai în regulă pentru că ele au consecinţe nedorite şi ,ca atare, sunt considerate negative,rele adică.

Deşi am discutat într-un alt articol despre ce înseamnă bun şi rău, ar trebui adăugat aici faptul că în faţa lui Dumnezeu nu există cele două apelative.

intelegerea este o forma a acordului
Citeste...

Fructele care nu se vând în piaţă şi pe care le călcăm în picioare, o sursă de sănătate ignorată, un antioxidant perfect!

$
0
0
Un articol de Mihaela Iliescu

Dudele (agudele) au efecte uimitoare pentru organism şi beneficii nebănuite pentru sănătate, datorită conţinutul mare de antioxidanţi, vitamine şi minerale.

Fructele de dud, de culoare mov, roşie sau albă, se coc la începutul verii, au dimensiunea unor mure, de aici şi denumirea populară de ”mure de copac”. 

Sunt, practic, la îndemâna tuturor trecătorilor, dar nu se găsesc deloc în piaţă.

de ce sa consumam dude
Citeste...

4 moduri de a folosi coajă de banană în tratamentul acneei!

$
0
0
Acneea se numără astăzi printre cele mai răspândite afecţiuni ale pielii. Deşi pe piaţă există o gamă largă de produse cosmetice şi farmaceutice pentru tratamentul acneei, majoritatea cremelor şi loţiunilor sunt foarte grele (conţin multe chimicale) şi acţionează agresiv.

De multe ori, cremele şi loţiunile nepotrivite pot duce la agravarea leziunilor acneice.

scapa de cosuri
Citeste...

Foloseşte foi de dafin ca să scapi de varice şi de durerile articulare!

$
0
0
Dafinul este o mirodenie foarte apreciată în multe dintre bucătăriile lumii, dar puţini ştiu că este şi o plantă medicinală foarte utilă.

Principalele proprietăţi terapeutice ale dafinului:

scapa de varice cu foi de dafin si ulei de masline
Citeste...

Cum să cobori rapid tensiunea arterială fără să recurgi la medicamente

$
0
0
Hipertensiunea se instalează atunci când tensiunea arterială sare de pragul de 140/90 mmHg. Pentru aceia dintre voi care vor să cunoască şi metode naturale eficiente de gestionare a hipertensiunii, iată selecţia noastră de remedii alternative:

cum scazi tensiunea metode alternative
Citeste...

Te uiți în oglindă și vezi o bărbie dublă? Iată ce ai de făcut...

$
0
0
Un articol de Ileana Mladinoiu

Mai mult sau mai puțin pronunțată, bărbia dublă poate fi întâlnită la femeile și bărbații de orice vârstă.

Unii se obișnuiesc cu ea, altora li se pare dizgrațioasă această acumulare de grăsime care se instalează puțin câte puțin sub bărbie și nu este neapărat legată de luarea în greutate.

scapa de barbia dubla
Citeste...

Un fruct pe cale de dispariţie, cu proprietăţi miraculoase! Se poate consuma ca atare, sub formă de ceai sau dulceaţă!

$
0
0
Un articol de Mihaela Iliescu

Moșmonul este un arbust originar din Persia, ajuns în Europa dinspre zona mediteraneană.Înălţimea maximă pe care o poate atinge acest arbust din familia rozaceelor este de cinci metri.Nu este pretențios la sol, crește de la șes până în zona montană, înflorește târziu, deci nu e afectat de brumă.

În Romania, moşmonul crește în flora spontană, prin rariști și luminișuri, sălbatic, prin poieni și la marginea pădurilor, fiind foarte adaptabil în condiţii meteo dificile. Datorită valorii terapeutice remarcabile, se şi cultivă.

cum sa consumi mosmon pentru a fi sanatos
Citeste...

Cum îți ușurezi munca în bucătărie. Sfaturi de la cei mai de seamă bucătari!

$
0
0
Există multe moduri prin care îţi poţi uşura munca în bucătărie, iar astăzi îţi prezentăm selecţia noastră de trucuri şi sfaturi ideale în această privinţă, sfaturi culese din cunoștiințele unora dintre cei mai de seamă bucătari!!

trucuri de la bucatari celebri


Citeste...

Metoda simplă prin care verifici starea de sănătate într-un singur minut și fără a merge la medic!

$
0
0
Cu toții știm cât este de important să mergem la medic periodic și să fim atenți la toate semnele pe care ni le dă organismul, iar noi am găsit o metodă prin care poți verifica sănătatea organismului tău chiar la tine acasă!

Iată ce ai de făcut!

verifica starea sanatatii cu o lingura
Citeste...

Adevărul din spatele tiroidei pe care nici un endocrinolog nu vi-l spune!

$
0
0
Tiroida ocupă un rol foarte important în ceea ce privește sănătatea noastră. Acest organ, sub formă de fluture, este localizat în zona gâtului, având rolul de a stimula și controla metabolismul.

Din păcate, majoritatea oamenilor nu iau în calcul simptomele tiroidei, până când încep să aibă reale probleme de sănătate...

tratament tiroida natural
Citeste...

Trucul ce vă menține floarea preferată veșnic tânără... Încearcă-l și nu vei regreta!

$
0
0
Un articol de Ileana Mladinoiu

Am mai scris despre cum trebuie să îngrijim o orhidee pentru a ne bucura de florile ei mult timp, însă de trucul de mai jos nu am pomenit nimic.

Am menționat că, așa cum se întâmplă și la alte flori, udatul excesiv poate să ducă la moartea florii preferate.

cum mentii florile cat mai verzi
Citeste...

Află acum care sunt timpii de digestie pentru fiecare aliment în parte. Cu toții trebuie să cunoaștem asta!

$
0
0
Un articol de Mihaela Iliescu

Citim articole în care ni se spune că nu ar trebui să mâncăm nimic gătit, ci doar alimente în stare naturală, aşa cum făceau primii oameni. Personal, cred în valoarea unei diete bazate pe crudități, atât cât se poate, apelând la alimente care pot fi digerate.

Numai că se trece cu vederea următorul lucru: calitatea alimentelor nu mai este aceeaşi...

aflam in cat timp se digera alimentele
Citeste...

Acest obicei vestimentar poate duce la apariția cataractei. Ai grijă cum o porți!

$
0
0

Nu de puţine ori regulile vestimentare de office sau de business au cauzat probleme de sănătate, şi nu numai regulile ci şi unele creaţii vestimentare sau încălţări nonanatomice .

Cravata face parte din ţinută office şi din păcate puţină lume ştie că ea poate cauza probleme oculare, uneori chiar invalidante!

Citeste...

Dacă ai 6 pahare, primele trei sunt pline iar ultimele trei goale, cum faci să le așezi astfel încât să fie alternante, mutând un singur pahar?

$
0
0
Așa cum facem mișcare pentru a fi sănătoși, la fel trebuie să se întâmple și cu creierul nostru. Creierul trebuie să fie supus anumitor exerciții pentru a funcționa cât mai bine. Cum creierul este cel mai important "mușchi", de ce să nu ne preocupăm ca acesta să fie mereu în formă?

Cum își mențin oamenii creierul sănătos:

• Joacă diverse jocuri,

• Citesc,

• Fac puzzle-uri.

O altă metodă este aceea de a-l implica în soluționarea problemelor logice și amuzante. Iată care sunt cele mai bune 8 trucuri, pentru a-ți menține creierul în formă maximă!

cum iti antrenezi memoria si creierul
Citeste...

Lecția de engleză pentru începători numărul 4, susținută de Alexandra Ungureanu

$
0
0
Continuăm azi procesul de inițiere în tainele limbii engleze, iar de data aceasta vom învăța împreună despre Pronumele demonstrativ și cele 6 întrebări utile în limba engleză, pentru conversație!

invata engleza usor
Citeste...

Bârfa este o formă de violenţă

$
0
0
Un articol de Claudia Bulacu

Trăim vremuri din ce în ce mai tensionate şi zi de zi oamenii se află într-o permanentă concurenţă,dată fiind şi necesitatea adaptării la o societate din ce în ce mai instabilă şi mai plină de neprevăzut din punctul de vedere al nivelului de trai.

Trăim într-un stres continuu privind siguranţa locului de muncă şi al unei stabilităţi relative în plan relaţional,în general. Unii dintre noi am reuşit să ne « călim » la aceşti factori, am început să înţelegem că procesul de adaptare la nou şi la schimbare,în general, presupune efort susţinut şi extrem de serios.

Printre noi,însă, sunt şi persoane care apelează la fel de fel de tertipuri dubioase menite să pună în umbră sau chiar să anuleze concurenţii.

daca vorbesti pe cineva de rau este ca si cum l-ai lovi

Citeste...

Cum să ajuţi o persoană iubită când este bolnavă sau chiar pe tine însuţi dacă eşti în locul ei

$
0
0
Un articol de Ileana Mladinoiu

De regulă, un om bolnav vrea el însuşi să se informeze cu privire la boala pe care o are, la tratamentul cel mai potrivit.

Aunci caută cu disperare pe internet, întreabă prietenii, merge la medic rugându-l să-i dea o reţetă, ceea ce nu este deloc rău, dar uită un lucru esenţial. Îl uită pe Dumnezeu.

Aproape că nu există boală care să nu aibă legătură cu spiritul, iar cel mai profund leac pentru suferinţele de orice fel este liniştea tamaduitoare pe care ne-o oferă încrederea în Dumnezeu.

La această reţetă simplă voi adauga alte sfaturi care până la urmă duc tot în acelaşi loc. În mâinile lui Dumnezeu.

Astfel:

chemati preotul la fel de des ca doctorul
Citeste...

Secretul eliminării durerilor de spate constă în detensionarea și întărirea tălpilor! Iată 5 exerciții utile...

$
0
0
Zi de zi, solicităm articulațiile, tendoanele, musculatura și oasele picioarelor la desfășurarea de diferite activități. Până și mersul pe jos în ritm lent angrenează în mișcare întreg aparatul locomotor și, de fapt, tot corpul.

Chiar dacă pare puțin surprinzător, oboseala și suprasolicitarea tălpilor este adeseori o cauză majoră a apariției durerilor de genunchi, de șolduri și de spate. Iar un mod foarte eficient de a detensiona aceste părți corporale constă în aplicarea practicilor de presopunctură perfecționate veacuri la rând în medicina tradițională chineză.

ce sa faci ca sa nu te doara spatele
Citeste...

24 de citate ale lui Socrate care spun multe despre noi!

$
0
0
Celebrul filozof clasic grec Socrate este creditat ca fiind unul dintre fondatorii filozofiei vestice. Socrate este un personaj istoric enigmatic, cunoscut în special prin intermediul cronicarilor și scriitorilor clasici precum Platon și Xenofon, care i-au fost de altfel și studenți, dar și prin intermediul dramaturgului contemporan Aristofan.

Dialogurile lui Platon sunt cea mai cuprinzătoare cronică a învățăturilor lui Socrate care a supraviețuit peste veacuri.

Prin intermediul scrierilor și consemnărilor lui Platon, Socrate s-a impus mai târziu și în domeniul epistemologiei, iar ideile și abordările sale au influențat puternic filozofia vestică modernă.

Iată cum sună cele mai celebre și mai apreciate 24 de citate ale eruditului Socrate:


citate celebre care te vor pune pe ganduri
Citeste...
Viewing all 3403 articles
Browse latest View live